MALATYA / AKÇADAĞ - Şehit Alper Güde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma günü münasebeti ile,vatan ,millet ve bayrak uğruna canını feda eden,okulumuzun adını aldığı sehidimiz , Şehit Alper Güde'nin babası Şerif Güde ve annesi,okulumuz müdürü ve öğretmenleri tarafından ziyaret edilmiştir.Saygı ve özlemle anıyoruz.

Ock

Okulumuzun kıymetli öğretmenlerinden Yücel PEHLİVAN bu gün itibariyle okulumuzdan ayrılarak Polatlı MTAL okulunda görevine devam edecektir. Okul müdürümüz Aziz AYAS tarafından ilişiği kesilerek iyi dilek ve temennilerde bulunuldu. Biz de Yücel Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı 1. Dönem karneleri sınıf öğretmenleri ve idarecilerimiz tarafından dağıtıldı. Okul Müdürümüz Aziz AYAS Elektrik-Elektronik Bölüm birincisi öğrencimize kitap hediye ederek iyi dileklerde bulundu. Ayrıca okulumuz özel öğretim sınıfı öğrencimiz Hüseyin Mertcan İNAN da karne sevincini öğretmenleriyle paylaştı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize zor koşullarda, konteyner sınıflarda  yürüttükleri eğitim-öğretim faaliyetlerinden dolayı teşekkür eder iyi tatiller dileriz.

Ock

15.01.2024 tarihinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Pençe Kilit Bölgesinde şehit olan aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Ara

MESS metal sanayicileri sendikası Elektrik-Elektronik ve metal bölümü birincilerine cumhuriyet altını ödülü verdi. MESS Metal Sanayiler Sendikasına eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Akçadağ İlçesinde liseler arası düzenlenen spor müsabakalarında bilek güreşi ve gülle atma dalında okulumuz öğrencilerinden Berat ÖNAL ilçe birinciliğine hak kazanarak okulumuzu gururlandırmıştır. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Orhan ÖZDEMİR ve müsabakalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün sonsuzluğa göçüşünün 85. Yıl dönümünü ve aziz sehitlerimizi anma kapsamında okulumuz tarafından hazırlanan Atatürk'ü Anma Programı, Akçadağ Fen Lisesi Spor Salonunda ilçemizdeki kurum amirlerinin, ögretmen ve  öğrencilerin katılımıyla Atamız yad edildi.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebeti ile yapmış olduğumuz etkinliğimize, ilçe milli eğitim müdürümuz Ramazan CENGİZ, teşrif etmiştir.

Tem

15 Temmuz'da ülkesi için canını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anar, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlarız.