MALATYA / AKÇADAĞ - Şehit Alper Güde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Mrt

Suriyede ,Cerablus ve Elbab´daki okullara yardım için  düzenlenen kampanya gereği,Akçadağ İçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki ihtiyaç fazlası sıraların ,tamir ve tadilatı okulmuzun  mobilya ve dekorasyon alanı öğrencileri tarafından yapılıyor.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma günü okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ilçe öğretmen evinde kutlanmıştır.

Mrt

İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet ASLAN okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimiz ile eğitim üzerine istişare toplantısı yaptı.

Mrt

Okulumuz ve  Türk Kızılayı Malatya Şube başkanlığı ile işbirliği halinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Akçadağ İlçe merkezindeki okul öğretmenleri ile öğrenci velileri destek verdi.Okul müdürümüz Nurettin ÖZDOĞAN,kan bağışının önemine değinerek,"Bildiğiniz gibi kış ayları başlangıcında kan bağışı miktarında azalma olmaktadır.Kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz.Bu nedenle de öğrencilerimizin bu yönde talaplerini olumlu karşılayarak onlara destek verdik.Kampanyaya katılan öğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Okul Meclis Başkanı Göksel İsmail KARATAŞ ise,kendilerine destek veren okul idarecilerine,öğretmenlerine ve Türk Kızılay´ına tesekkür etti.

Şbt

Okulumuzun 10. ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik ygs kampı başlamıştır.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisi ve bilişim teknolojileri alan öğretmenleri , İnternet Ortamında Çocukların Cinsel İstismarının Önlenmesi konulu sunuyu okulumuz öğrencileri ile paylaşmışlardır.

31.10.2016 Tarihinde Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı yapıldı.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, 19 Eylül Pazartesi günü,okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan program ile öğrencilerimizle paylaşılmıştır.Afiş ve posterler okulumuzun belirli yerlerine asılmış,okul panomuz şehitler anısına hazırlanmıştır.

May

19 Mayıs Gençlik haftası kutlamaları çerçevesinde 17 Mayıs 2016 Salı günü saat 10:00´da "Gençlik Haftası Yürüyüşü" okulmuz idarecileri,öğretmenleri ve tüm öğrencilerimizle birlikte okulumuzdan başlayarak ilçe merkezine  yapılmıştır.

Nis

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerinin gelecek yıl  seçecekleri alanlar için veli ve öğrencilerin katıldığı bir toplantı düzenlendi.Alan şeflerimiz kendi alanlarını tanıtıp, isteyen velilere ve öğrencilere alanlarını gezdirdiler.

OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

PANSİYONDAN GÖRÜNTÜLER...