MALATYA / AKÇADAĞ - Şehit Alper Güde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

2. Dönem 1. Sınav programı eklidir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Sorumluluk Sınavına girecek öğrencilerimiz aşağıdaki listelere uygun şekilde planlamalarını yapmaları gerekmektedir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında sorumluluk sınavına girecek öğrenciler sorumlu olduğu dersleri aşağıdaki listeden takip edecektir. Sorumlu öğrencilerimize önemle duyurur başarılar dileriz.

Ock

Enerjinin verimli kullanılması, üretim ve tüketimde ortaya çıkan sera gazı miktarını azaltarak atmosferdeki sera gazı dengesinin tekrar sağlanmasına yardımcı olur. Aynı miktarda veya daha az sera gazı salınımı ile daha fazla iş yapmak, enerjinin verimli kullanılması ile mümkündür.

Eyl

Eylül 2023 yılı sorumluluk sınav takvimi aşağıdadır. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.