MALATYA / AKÇADAĞ - Şehit Alper Güde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Alper Güde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KÜLTÜR MAH. KIŞLA CAD. NO: 27 AKÇADAĞ / MALATYA
Vizyon
Çevresinde övgü ile bahsedilen, çağın önünde gelen, sürekli iyileşme ekseninde, sanayi kesimine örnek oluşturacak yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştiren, dünya ve AB ülkelerince akredite, ülkesinde saygın ve bölgesinde öncelikle tercih edilen Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda: Adaletin, başarının, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, öğrencilerini yetiştiren, bir eğitim kurumu ilkesinden hareketle, öğrencilerini sadece mesleğe değil aynı zamanda hayata ve yüksek öğrenime hazırlayan, en son teknolojik gelişmelerle uyumlu eğitim ve uygulama ortamı sağlayabilen “HAYALLERDEKİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ” OLMAKTADIR.
Misyon
Atatürkçülüğün özüyle ülkemizin kalkınmasını hedefleyen,ufkunu evrensel barış medeniyetine adayan,milli değerlerini bilen,milli kimliğini kazanmış,akademik ve ruhsal gelişimini tamamlamış,kendisi ile barışık,insani değerleri benimsemiş,sürekli kendini yenileyen ,teknolojiyi üst düzeyde kullanan,girişimci,sektörde kalifiye eleman olarak aranan nitelikte,sektörün beklentilerine cevap verebilecek üretken,beceri ve deneyimlerini eğitim-öğretim yolu ile gelecek kuşaklara aktarabilen nesiller yetiştirmek.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :7
Yatakhane Koğuşu :24
Öğretim Şekli :TAMGÜN
8.10 VE 17.00
Lojman
10 -
İLÇE MERKEZİNDE,İL MERKEZİNE 34 KM UZAKLIKTADIR.
Diğer Hususlar
Okulumuz 6 Şubat 2023 depremlerinden sonra eğitim-öğretim faaliyetlerine konteyner sınıflarda devam etmektedir.